Фатмир Ђека / - приватна архива
24/01/2022 u 12:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Фатмир Ђека министарки Братић: Добро сте изучили занат код Вашег ментора шампиона - превараната Здравка Кривокапића

Сигуран сам да би за Вас све било љековито да сте подниjели оставку када вам jе Скупштина Црне Горе краjем децембра изгласала неповjерење, казао је Фатмир Ђека

Предсjедник Демократске партиjе (ДП) и посланика Албанске коалициjе "JЕДНОГЛАСНО" коjа функционише у склопу Клуба посланика Социjалдемократска партиjа СДП - Албанска коалициjа "Jедногласно," Фатмир Ђека огласио се поводом реаговања из Министарства просвjете, науке, културе и спорта.

Саопштење за jавност преносимо интегрално: 

"1.Госпођо Братић, мислим да ниjе лиjепо, чак ни у Вашоj опскурноj тиради, да не говорите истину. Jер, jа, Фатмир Ђека, а ни господин Ник Ђељошаj, ниjесмо били посланици сазива Скупштине Црне Горе 2016.-2020. године.

А jош када ту лаж опет настоjите да упакуjете за властите политичке потребе, онда закључуjем да сте добро изучили занат код Вашег ментора, шампиона-превараната, др Здравка Кривокапића.

2. Како сте наjавили да ћете сваки дан бити на протестима, наjљубазниjе Вас молим да Ви говорите на сваком окупљању. Поучени Вашим синоћним порукама, увjерен сам да ћете, управо Ви, допринијети њиховом демократском профилисању и снажноj подршци од стране међународних партнера у одбрани Ваше фотеље.

Ипак сте Ви, да се не заборави, професорица америчке књижевности.

3. Сигуран сам да би за Вас све било љековито да сте подниjели оставку када вам jе Скупштина Црне Горе краjем децембра изгласала неповjерење. Овако се само дневно понижавате. Срећа jедино што су Вам дани на функциjи одброjани.

Стога Вас молим да jош приљежниjе наставите са читањем дjела Марка Миљанова. Бићете духовно богатиjи, а научићете jош много тога о Арбанасима.

Ето, одлазећа министарко, увjерићете се да ниjе баш све у функциjи."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:23