/ Фото: Бирам ЦГ
29/05/2021 u 10:06 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Формиран изборни штаб Бирам Црну Гору у мјесном одбору Шушањ

Предсједнику Новаковићу представили концепт рада у наредном периоду

У просторијама Бирам Црну Гору одржан је састанак кординатора Мјесног одбора Шушањ, а на састанку се говорило о потребним корацима за превазилажење проблема у Шушању на које упозоравају житељи ове Мјесне заједнице са преко пет хиљада становника, али и о наредној туристичкојј сезони и предстојећим локалним изборима.

Састанку су присуствовали још предсједник БЦГ Радомир Новаковић Цакан, члан предсједништва Љубиша Тадић и предсједник Општинског одбора Љубомир Вукославчевић.

Александар Главановић, предсједник МО Шушањ и шеф Изборног штаба је на састанку изнио Новаковићу концепт рада у наредном периоду, као и предлог припремних радњи за предстојеће изборе.

Он је позвао грађане да се обрате кординаторима за било који проблем у Шушању.

Кординатори су подијељени територијално за сваки дио Шушања и то, за Илино горњи дио Миодраг Бабовић, за доњи Јелена Срзентић за Жукотрлицу Ерол Маруновић и Милија Шћепановић, за Зелени појас Ненад Ристовић, за Витиће и Паладине Маја Чакаловић, за Главановиће Сања Главановић, за Перајковиће Никола Ђокмарковић и за Громаниће Соња Симоновска.

- Као један од највећих Мјесних одбора у коме је више истакнутих појединаца БЦГ, у овој средини очекује се одличан резултат на наредним изборима- саопштили су из Бирам Црну Гору.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 16:36