/ -Фото: Дан, Архива
07/03/2022 u 12:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Функционер Демократа тврди да је поново нападнут: Уд‘рите, па шта ко понесе!

Знате ђе живим, знате ђе радим, знате ђе пијем кафу, патриоте Мила Ђукановића, поручио је Мрваљевић

Предсједник цетињског одбора Демократа Данило Мрваљевић тврди да је физички нападнут у Цетињу.

Kако је написао на свом Фејсбук профилу, напад се догодио синоћ око 21:15 часова.

- Синоћ око 21:15, по повратку из Подгорице, по ко зна који пут поново сам физички нападнут у своме граду. Овога пута на бензинској станици, наравно из чиста мира, јер како рече нападач “може му се”. И ја се потпуно слажем – може им се. Речено ми је да се овај млади интелектуалац презива Вујачић - казао је Мрваљевић.

Мрваљевић је навео да је препознао нападча.

- То је био један од групе 30-40 интелектуалаца који су ме напали и 1. септембра прошле године, док сам био на ручку са пријатељима у центру града. Пошто деценијама пролазим кроз што пролазим заједно са својом породицом, док посљедњих неколико година свако мало доживљавам чак и физичке нападе, све искључиво због мог политичког опређељења и слободе говора зајамчене Уставом, а ништа се не предузима до евентуално прекршајне одговорности и 200-300 еура казне за починиоце и то сваки трећи пут, од данас ћемо другачије- поручио је Мрваљевић.

Према његовим ријечима, у реду је имати виши праг толеранције као јавни функционер, али му је одавно прегажена црвена линија људског достојанства и граница коју људско биће може да претрпи.

-  А сад су изгледа поново добили крила срамотним поступцима појединих “колега” који су промијенили страну и хоће да ову банду враћају на власт газећи преко тридесетогодишње муке и патње овога народа и потпуно је нормално “да им се може”! Стога, што се мене тиче, ово је посљедњи пут – нећу више никад пријављивати, процесуирати, подносити кривичне пријаве, јер је то одавно изгубило сваки смисао. Сву одговорност за оно што се може десити убудуће сносиће сви они због којих се овима може да ово чине. Од данас слободно изволите “патриоте” и остала војско “интелектуалаца” Мила Ђукановића и његових старих и нових партнера, знате ђе живим, знате ђе радим, знате ђе пијем кафу, уд'рите – па ко што понесе- поручио је Мрваљевић.

Поидсјетимо, Мрваљевић је и у септембру прошле године пријавио напад у центру Цетиња.

Медији су тада писали да је прво дошло до вербалног, а потом и до физичког обрачуна између Мрваљевића и групе младића са друге стране.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 09:26