Грађански покрет УРА / - фото: ГП УРА
19/02/2024 u 21:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

GP URA: Veliki dan za pravdu, pad "Granda" potvrdio ispravnost borbe koju vodimo godinama

Danas smo dobili to da je uhapšen zbog šverca cigareta čovjek koji je protiv Dritana Abazovića podnio krivičnu prijavu, jer ga je optužio da stoji iza šverca cigareta. Kao što građanke i građani sami vide, istina uvijek nađe svoj put, kazali su iz GP URA

Nakon današnje akcije u kojoj je od strane pripadnika Specijalnog policijskog odjeljenja u istrazi vezanoj za šverc cigareta uhapšen Aleksandar Aco Mijajlović, doskorašnji suvlasnik kompanije BEMAX, iz Građanskog pokreta URA su poručili da je ovo veliki dan za pravdu i pružili iskrenu podršku i čestitali Specijalnom državnom tužilaštvu i Specijalnom policijskom odjeljenju na sprovedenoj akciji i na svemu što rade u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

- Ruka pravde je zakucala i na vrata "Granda" čime je jasno potvrđena ispravnost naše borbe protiv organizovanog kriminala, kao i sve ono što je Dritan Abazović godinama unazad govorio, jasno optužujući imenom i prezimenom ljude iz klana "Grand", suvlasnike BEMAX-a, da se nalaze na vrhu kriminalne piramide u Crnoj Gori i da su jedni od glavnih švercera cigareta - saopštili su iz URE.

Oni su istakli "da nakon što Dritana Abazovića nijesu ućutkali medijskom hajkom i rušenjem 43. Vlade, vlasnici BEMAX-a su pokušali to da učine podnošenjem krivičnih prijava protiv Abazovića, istovremeno priželjkujući što brže formiranje 44. Vlade i odlazak URE u opoziciju."

Dodali su i da na njihovu žalost sistem koji je uspostavljen u bezbjednosnom sektoru za vrijeme Abazovićeve Vlade, kao i reforme u tužilaštvu i dalje daje rezultate, iako dijelovi Spajićeve Vlade pokušavaju na sve moguće načine da što prije sa pozicija smijene sve one ljude koji su personifikacija borbe protiv organizovanog kriminala.

- Danas smo dobili to da je uhapšen zbog šverca cigareta čovjek koji je protiv Dritana Abazovića podnio krivičnu prijavu, jer ga je optužio da stoji iza šverca cigareta. Kao što građanke i građani sami vide, istina uvijek nađe svoj put, a ruka pravde neće stati dok god ima iskrenih i beskompromisnih boraca za pravdu - zaključili su iz Građanskog pokreta URA.

Uhapšen Aleksandar Mijajlović i još pet osoba

(VIDEO) Abazović: Ruka pravde stigla i do vrha "Granda"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 00:05