/ ГГ "НЕ ДАМО МОЈКОВАЦ", илустрација
29/11/2021 u 20:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Група грађана „Не дамо Мојковац“: ДФ дува у пробушено једро ДПС-а

Група грађана „Не дамо Мојковац“ је апсолутно посвећена ослобађању Мојковца од вишедецинијске владавине ДПС-а, тако да супротне тврдње наших политичких противника не стоје, наводе они

Група грађана  „Не дамо Мојковац“ поручила је да   ДФ дува у пробушено једро ДПС-а 

Поводом скорашњих саопштења политичких актера  на локалним изборима у Мојковцу и њихових  гнусних  инсинуација и  некоректног опхођења, ми из Групе  грађана „Не дамо Мојковац“, зарад истине и грађана  Црне Горе желимо да саопштимо: 

Драги наши политички противници, мислимо да је крајње вријеме да вам неко скрене пажњу да својим  нападачким ставом према свакој новој, прогресивној групацији директно идете на руку ДПС-у, који након  освајања слободе на изборима 30. августа, пуца по свим шавовима и питање је дана када ће нестати са  политичке сцене Црне Горе.  

Група грађана „Не дамо Мојковац“ је апсолутно посвећена ослобађању Мојковца од вишедецинијске  владавине ДПС-а, тако да супротне тврдње наших политичких противника не стоје. Није нам јасно у ком виду  нашег дјеловања сте препознали нападе на вашу коалицију, јер  се  ни у једној нашој активности нисмо   обазирали на било коју другу политичку групацију, осим актуелне локалне власти. Може бити да сте се  поистовјетили са ДПС-ом? Могли смо, јер у вашим поступцима, о чему најбоље свједоче ваша саопштења,  има  толико  уско  партијског  интереса,  ситне  политичке  амбиције и  генералне  незаинтересованости  да  побољшате живот становника Мојковца. Сигурни смо да би самим указивањем на погубне политичке  активности  и  ставове  наших  политичких  противника добили  још  већу  подршку  наших  суграђана  који  са  нестрпљењем чекају да се нешто конкретно и реално учини за њих. То није наш модел политичког активизма.  

Вјероватно из навике, а када мало боље уђемо у анализу, и из страха за лош изборни резултат, с обзиром на  то  да се неки од вас боре и за гласове оних који су на вашим листама, досјетили сте се да нападнете нас.  Овај модел у претходном периоду вам је доносио успјеха, али  грађани више не желе учествовати у вашим  вјештачким подјелама које заједно са ДПС-ом креирате годинама уназад. Под крилатицом угрожености и  борбе за своја права дуги низ година сте успјели само да обезбиједите лагодну егзистенцију за вас и ваше  ближње, а за грађане Мојковца нисте бринули колико о лањском снијегу. 

Покушајте објаснити нашим суграђанима како им је боље да живе са 250 еура умјесто са готово дупло више  и како Владин програм „Европа САД!“  није добар за њих, пошто се у својим активностима не бавите  побољшањем животног стандарда грађана и конкретним рјешењима, већ констатно роварите и нападате  сваку идеју и иницијативу која сваком грађанину гарантује боље сјутра.  

Умјесто што нас оптужујете да радимо за ДПС, боље преиспитајте своје активности и своје реакције приликом  сучељавања, јер нам се више чини да сте управо ви ти који иду „уз длаку“ ДПС-у. Управо ви чините све да ова  локална власт и ДПС буде јак, не само у Мојковцу, већ и на државном нивоу. Ви са вашим подривањем, са  вашом несарадњом и екстремистичким ставовима не дате да овај град, ова земља, крене напријед и слободи се духова прошлости и подјела. 

Група грађана „Не дамо Мојковац“  Радоња Вуковић

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 05:14