/ - Фото: Портал Дан
24/01/2022 u 18:15 h
Biljana Brašnjo, Željka Bojanić, Vitomir ŠpanjevićBiljana Brašnjo, Željka Bojanić, Vitomir Španjević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО/ВИДЕО) И вечерас протести-Копривица: Црна Гора има једног непријатеља, оног који је спреман да прода изборну вољу за 21 милион

Међу грађанима у Никшићу присзтне су и Демократе...Протести се и вечерас одржавају у неколико црногорских градова...

У неким градовима Црне Горе и вечерас се одржавају протести против смјене владе.

Подгорица

Један број грађана окупио се у Подгорици у знак протеста против евентуалне смјене Влде. Након вечерађњег скупа, протести ће се одржавати четвртком и недељом.

-Желимо да парламентарна већина нађе решење...Нас занима слобода, правда, једнакост за све грађане Црне Горе..-поручили су са скупа из Подгорице грађани.

image
- Фото: Портал Дан

Никшић

Грађани Никшића, након вечерашње паузе, од вечерас поново организују окупљања  у знак протеста  због  најаве рушења актуелне Владе.

Окупљање је почело испред зграде општине Никшић. Присутан је међу грађанима и Момо Копривица, потпредсједник Демократа и посланик. Такође ту је и  посланик Демократа Владимир Мартиновић и Општинско руководство те партије.

Присутни грађани су кренули у протестну шетњу градом. Колону предводи Копривица, Мартиновић и руководство  Општинског одбора Демократа Никшић.

-Данас је Црна Гора обједињена око одбране изборне воље грађана Црне Горе...Зато и вечерас сам ја овдје са колегаама и говорим у име народних посланика а не у име нардоних издајника. Данса Црна Гора има једног јединог непријатеља, а то је онај који је спреман да прода изборну вољу за 21 милион или било који други избор...Сад се јасно види ко је шта..Лагали су вас и данас ће да вас лажу да мањинска влада није повратак ДПС-а...то је  повратак ДПС-а-казао је Момо Копривица између осталог.

Беране

Већи број грађана и вечерас изражава путем протеста свој став о евентуалној смјени Владе.

 Грађани су између осталог из овог града поручили функционерима  СНП-а да их је овај народ довео ту гдје су.

-Не смије нико да прави дилове са ДПС-ом- поручили су са скупа.

image
- Фото: Скриншот

-Да поручим овим нашим политичким лидерима, поготово Марини Јочић, срам их било...Ми овдје бранимо њену побједу, изборну вољу грађана...Више никад не смије да се деси да неко од наше већине омаловажава нашу борбу. Да знате да политићка издаја и корупција неће проћи некажњено....Чујем да је и на Одбору СНП-а вечерас чупаво...Кад ову борбу изведемо до краја, ово ће бити највећа побједа народа, чак већа од 30. августа...-поручено је између осталог из Берана.

Жабљак

Група Жабљачана и вечерас на улици

Жабљак. На главном градском тргу и вечерас се окупила мања група грађана  да, како су истакли, изразе своје неслагање са најављеним формирањем мањинске Владе. 

image

Фото. В.Ш.

- Фото. В.Ш.

-Сви ми смо ту из разлога похлепе појединих политичара и њигових нереалних захтјева. Сви добро знамо да ни Дритан, ни Кривокапић, ни Мандић и остали неби били у прилици да формирају власт да није било харизме и утицаја митрополита Анфилохија.  А видимо данас они се свађају.- између осталог, истакао је Перо Поповић, актуелни директор НП Дурмитор и функционер локалних Демократа. 

Он је позвао све присутн да осуде све говоре мржње који се јавно пласирају.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 16:14