Са састанка (Фото: Бошњачка странка)
02/07/2021 u 13:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ибрахимовић-Модекс: Техничка влада шанса за излазак из политичке кризе

Ибрахимовић је поручио да се Црна Гора налази у политичкој и институционалној кризи

Бошњачка странка предлаже модел техничке Владе, гдје би сви политички субјекти дали допринос да одблокирамо рад значајних институција и кренемо у припрему нових избора, казао је предсједник Бошњачке странке Ервин Ибрахимовић.

Предсједник Бошњачке странке Ервин Ибрахимовић разговарао је у Подгорици са британском амбасадорком Карен Медокс.

Он је амбасадорку Медокс упознао са актуелном политичком ситуацијом у Црној Гори. Оцијенио је да је дјеловање Бошњачке странке усмјерено у правцу дијалога власти и опозиције.

Ибрахимовић је поручио да се Црна Гора налази у политичкој и институционалној кризи.

-Бошњачка странка предлаже модел техничке Владе, гдје би сви политички субјекти дали допринос да одблокирамо рад значајних институција и кренемо у припрему нових избора- казао је предсједник Бошњачке странке.

Он је амбасадорку Медокс упознао са ситуацијом у којој се налази бошњачки народ након завршетка парламентарних избора. Истакао је да постоји одређена забринутост код припадника мање бројног народа, која је изазвана бројним непријатностима које су демонстриране у протеклом периоду, а која су била усмјерена против припадника мање бројног народа.

-Сви заједно морамо чувати тековине грађанске, секуларне и мултиетничке Црне Горе- рекао је Ибрахимовић.

Амбасадорка Медокс је навела да је радује да је Бошњачка странка промотер дијалога. Истакла је да сви политички актери треба да буду вољни да учествују у дијалогу, посебно јер је ријеч о питањима која су важна за свакодневни живот грађана Црне Горе и за економски развој и напредак земље.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

13. maj 2024 13:05