Предсjедник Бошњачке странке Ервин Ибрахимовић / -фото: Бошњачка странка
03/07/2021 u 09:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ибрахимовић: Поштовање људских права и међународних резолуциjа спровести до краја

Ибрахимовић jе истакао да помно прати дешавања у Палестини и поздравио jе договор о примирjу коjи jе тренутно на снази између Израела и Палестине

Предсjедник Бошњачке странке Ервин Ибрахимовић разговарао jе у Подгорици са амбасадором Палестине у Црноj Гори Рабиjем Алхантулиjем.

Он jе амбасадора Алхантулиjа упознао са актуелном политичком ситуациjом у Црноj Гори, а разговарано jе и о актуелном стању у Палестини, саопштено је из Бошњачке странке.

Ибрахимовић jе истакао да помно прати дешавања у Палестини. Поздравио jе договор о примирjу коjи jе тренутно на снази између Израела и Палестине.

– Поштовање међународних резолуциjа и поштовање људских права мора бити спроведено до краjа и не смиjе остати само мртво слово на папиру, jер свако кршење доводи до приjетње међународном миру и безбjедности. Народ Палестине заслужуjе да живи у миру и слободи – казао jе Ибрахимовић.

Амбасадор Алхантули захвалио jе на приjему и истакао да га радуjе да jе Бошњачка странка спремна на политички диjалог између парламентарних партиjа.

Он поручио да jе диjалог око кључних питања важан корак за све политичке актере, закључује је у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 11:13