ervin ibrahimović / - FOTO: VLADA CG - ERVIN IBRAHIMOVIć
04/09/2024 u 14:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ibrahimović sa ambasadorom Kube: Jačanje bilateralne saradnje zajednički interes

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova Ervin Ibrahimović sastao se danas sa ambasadorom Kube u Crnoj Gori, na nerezidentnoj osnovi, Lejdeom Ernestom Rodrigesom Ernandesom.

U razgovoru je ocijenjeno da dvije zemlje, iako geografski udaljene, njeguju prijateljske odnose, dodatno osnažene kroz međusobnu podršku na multilateralnom planu. Na toj liniji, istaknuta je spremnost za dalje jačanje saradnje u oblastima od obostranog interesa.

Ibrahimović - Gerasimenko: Crna Gora će nastaviti da podržava Ukrajinu

- Potpredsjednik Ibrahimović je izrazio zahvalnost ambasadoru Ernandesu na doprinosu jačanju naših bilateralnih veza, istakavši da postoji zainteresovanost za intenziviranje političkog dijaloga između dvije zemlje, prvenstveno kroz organizaciju političkih konsultacija, kao i susreta na visokom nivou. Ambasador Ernandes je istakao da su dobri odnosi sa Crnom Gorom veoma važni za Kubu, imajući u vidu veliki potencijal za produbljivanje saradnje, posebno u oblastima ekonomije, kulture i turizma, dodavši da iz godine u godinu raste broj kubanskih državljana koji posjećuju našu zemlju- navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 21:37