Драган Ивановић / - Драган Ивановић
02/04/2022 u 14:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ивановић: СНП спреман за одређене уступке

Свјесни чињенице да је највећи губитак за Црну Гору да владе не буде и да не ради пуним капацитетом, како је рекао Ивановић, спремни су за одређене уступке ако то зависи од СНП-а

Социјалистичка народна партија (СНП) спремна је за одређене уступке кад је у питању мањинска влада, јер сваки дан нефункционисања Владе штети грађанима, саопштио је то за Радио Црне Горе потпредсједник СНП-а Драган Ивановић.

Он је подсјетио на изричит став СНП-а да не прихватају да у мањинској влади буду ДПС, СДП и СД.

Међутим, како је рекао, посљедњих дана се појавила опција да би у владу требало да уђу СДП и СД.

 - Остављена је могућност да се разговара ових дана о томе, да се, ако не и једна и друга, да барем једна партија, посебно СДП буду саставни дио те владе. Ми о тој могућности смо дали своје мишљење. Остајемо при томе, с тим што смо отворени за разговор и налажење неких могућности - рекао је Ивановић, преноси Портал РТЦГ.

Свјесни чињенице да је највећи губитак за Црну Гору да владе не буде и да не ради пуним капацитетом, како је рекао Ивановић, спремни су за одређене уступке ако то зависи од СНП-а.

 - Сад нити имам договорено у партији, нити имам овлашћење да кажем која је варијанта у игри. Нећемо тражити мишљење ДПС-а по сваку цијену. Спремни смо на неке уступке. Које? О томе нема дефинисаног става партије. Брзо ћемо га имати јер смо свјесни чињенице да је сваки дан кашњења владе штета по грађане - поручио је Ивановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 01:23