Славко Јанковић / - фото: УРА
14/02/2022 u 19:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јанковић: УРА јака, ДПС пао

ДПС jе након 20 година доживио пораз на изборима, а Цетиње побjеду коjа ће означити нови почетак за развоj нашег града, поручио је Јанковић

Као што смо након избора 5. децембра казали, данас jе у Скупштини Приjестонице Цетиње и потврђено - УРА jака, ДПС пао, поручио је предсједник и одборник цетињске УРА-е Славко Јанковић.

- ДПС jе након 20 година доживио пораз на изборима, а Цетиње побjеду коjа ће означити нови почетак за развоj нашег града. Осjећам се поносно jер сам свjедок оба пораза ДПС на Цетињу, првог као кандидат за одборника Либералног савеза Црне Горе 2002. године, а другог као носилац листе цетињске УРЕ на овим изборима - казао је Јанковић.

Додаје да је данас и званично поражена политика неодговорног односа према Приjестоници, током коjе jе Цетиње економски, демографски и морално доживjело крах.

- Нека данашњи дан означи почетак jедног љепшег времена за оваj град, а цетињска УРА ће новоj власти безусловно давати мањинску подршку у локалном Парламенту, чиме желимо показати да нам ниjе стало до функциjа, већ исклjучиво до просперитета овога града. Може УРА, може Цетиње! - закључио је Јанковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 14:31