Јочић / Фото: Срђан Бољевић
11/06/2021 u 12:41 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јочић: Кривокапић осјећа непатворену мржњу према ДФ-у

Све и да је Милутин Ђукановић хтио да прода Електропривреду Србији то не би могао да уради без дозволе Владе, коментарише функционерка ДФ-а

Све и да је предсједник Одбора директора ЕПЦГ Милутин Ђукановић хтио да прода Електропривреду Србији то не би могао да уради без дозволе Владе и одлуке Скупштине, прокоментарисала је интервју премијера Здравка Кривокапића функционерка Демократског фронта (ДФ) и предсједница Управног одбора Националних паркова Марина Јочић.

Она је Кривокапића назвала лажовом, додајући да информација о продаји ЕПЦГ Србији није тачна. 

- То није могао да буде разлог да премијер мијења састав борда. Разлог је један једини, а то је непатворена мржња према ДФ-у- убијеђена је Јочић. 

Подсјетимо, Кривокапић је у синошњем интервјуу одговорио одрично на питање да ли су кандидати министра капиталних инвестиција Младена Бојанића за челна мјеста Електропривреде Црне Горе експерти који су планирани за руководство јавних предузећа.

Он је казао да када је чуо да ће због већине чланова Управног одбора, постојати потенцијална опасност да се можда Електропривреда Црне Горе (ЕПЦГ) прода, тада је реаговао.

-Тада сам одлучио да нико нема већину како не би могли одређени политички активисти, који су и данас дочекани од стране појединих министара, и већ сам упозорио одређене владе да не могу да преговарају, ако желе добре односе са Владом, са предсједницима Одбора директора. То је недопустиво- казао је Кривокапић.

На питање да ли мисли на Милутина Ђукановића, Кривокапић је одговорио:  "Апсолутно на њега мислим."

На констатацију да то значи да се спремао тај систем за продају, Кривокапић је у интервјуу рекао да је имао информацију, а да је став Владе да је ЕПЦГ највеће благо и кока носиља и да нема говора о продаји.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 17:25