/ Foto: SRDJAN BOLJEVIC
04/06/2022 u 15:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јоковић: Неки би и даље садили паприке да им није било СНП-а

Kажу СНП нас је издао. Па не може СНП издати издајнике, казао је он

Уколико неки неће СНП у власти у Беранама, најрационалније је не изабрати власт у тој општини, сачекати 23. октобар и тада поново изаћи на изборе,, казао је потпредсједник Владе Владимир Јоковић за Адриа ТВ. 

Јоковић: Потписивање Темељног уговора можда до краја мјесеца

- Многи, поготово политички искуснији знају да ће им СНП тада требати можда и више, на неким важнијим мјестима- оцијенио је Јоковић у емисији "Патриотске игре". 

Осврнувши се на Владу Здравка Kривокапића и однос према СНП-у казао је да они не могу да схвате да су издајници СНП-а и да ће заувјек носити тај терет.

- Па и ако родитељ погријеши не треба одмах изаћи и говорити мој отац је урадио то и то. Kажу СНП нас је издао. Па не може СНП издати издајнике. Неки би и сад садили паприке да им није било СНП-а и сад они хоће да критикују СНП. Не могу се своји политички родитељи критиковати, него се на њих треба угледати- додао је Јоковић.

Напоменуо је да највише критикују СНП они који су напустили ту партију.

- Замислите нискост појединаца који су били у СНП-у па су однијели мандате СНП-а, формирали неке друге партије и они сад изађу онако зајапурени у некој њиховој младалачкој, мисле, снази, али ја бих рекао у незнању. Kажу нам ви сте преварили ваше часно чланство, а ја их питам што сте ви напуштали то часно чланство? Часни часне не напуштају, него нечасни са часнима не могу. У СНП-у су остали часни и часни су донијели овакву одлуку- рекао је Јоковић.

Додаје да се поставља питање, ко је СНП-у највише штете нанио од оснивања, они против којих су се највише борили или они које су школовали и подизали.

- Kритике тих ме не интересују. Њих је највише погодило губитак међународне репутације и то што СНП од оснивања није имао веће међународно поштовање- закључио је Јоковић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 13:44