/ Владимир Јоковић
17/09/2021 u 10:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jоковић: Жабљак да крене путем дугорочног динамичног развоjа

Иако jе пандемиjа корона вируса направила броjне проблеме овоj општини, као и циjелоj Црноj Гори, очекуjем да Жабљак крене путем дугорочног динамичног развоjа, казао је Јоковић

Предсjедник Социjалистичке народне партиjе Црне Горе Владимир Jоковић честитао jе име партиjе и у своjе лично име, 17. септембар, Дан општине Жабљак.

– Жабљачани су одувиjек били познати као добри и вриjедни домаћини, коjи с посебним поносом истичу вриjедности дурмиторског краjа. Сигуран сам да ће оне остати темељ на коjем се заснива будућност овог подручjа, те основ за даљи развоj у сваком погледу – истакао је предсједник СНП-а.

Иако jе пандемиjа корона вируса направила броjне проблеме овоj општини, као и циjелоj Црноj Гори, очекуjем да Жабљак крене путем дугорочног динамичног развоjа, коjи ће се, приjе свега, огледати у постизању релевантних резултата у областима пољоприведе, инфраструктуре, туризма и угоститељства. То ће бити снажан подстрек не само даљем напретку дурмиторског краjа, већ и Црне Горе у цjелини, што jе циљ за коjи се сви морамо залагати, стоjи у честитки Jоковића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 12:18