Снежана Јоница / - Социјалисти
14/06/2021 u 14:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јоница честитала Ибрахимовићу: У Социјалистима Црне Горе имаћете поузданог партнера

Увјерени смо да ће Бошњачка странка са Вама на челу слиједити темељне политичке принципе и начела политичког дјеловања које је укоријенио оснивач и дугогодишњи предсједник БС, покојни Рафет Хусовић, казала је она

Предсједница Социјалиста, Снежана Јоница честитала је предсједнику Бошњачке странке, Ервину Ибрахимовићу избор на ову функцију.

-У име Социјалиста Црне Горе и у своје име, честитам Вам избор за предсједника Бошњачке странке. Увјерени да ће Бошњачка странка са Вама на челу слиједити темељне политичке принципе и начела политичког дјеловања које је укоријенио оснивач и дугогодишњи предсједник БС, покојни Рафет Хусовић, човјек са којим смо имали изузетну људску и политичку сарадњу, желимо Вам  много успјеха у будућем раду.”- наводи се у честитци лидерке Социјалиста.

-У Социјалистима Црне Горе имаћете увијек искреног и поузданог партнера - у залагању за равноправност свих грађана и грађанки Црне Горе, за демократску државу међуетничке и међувјерске толеранције, за унапређење владавине права, и основни програмски приниципи  Бошњачке странке- закључила је Јоницс.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 10:09