Nikola Jovanović / - FOTO: APLUS TV/PORTAL
16/07/2024 u 21:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Jovanović: Ne treba pljuvati bunar iz kojeg si nekad pio vodu

Vlast koja će se formirati u Budvi biće gospodar vremena koje će pokazati političku inovativnost a ostalim javnim djelatnicima da ne treba pljuvati bunar iz kojeg si nekad pio vodu, kazao je Nikola Jovanović, nosilac liste "Budva nas grad".

- U jezgru našeg djelovanja prioritet je istina. Građani Budve koji su glasali listu koju je predvodio Mladen Mikijelj, priželjkivali su i insistirali na razgovoru i pomirenju. Vrijeme je da razumiju da se Budvom ne može upravljati poslovicom: “Veži konja gdje ti gazda kaže" - saopštio je Jovanović.

On je istakao da odluke od javnog značaja i uticaj na kvalitet života ne smiju zavisiti od ovisnika tuđih potreba. 

- Ostaje žal što generacije neće govoriti o žrtvovanju Mikijelja da podrži svoju braću i prijatelje iz drugih partija da budu činioci vlasti na primjeru državne. Nova nada političke scene nije opravdala "titulu" od svog lidera niti pokazala širinu koju posjeduje gospodin Andrija Mandić da bi dosegao njegovu mudrost u politici - kazao je Jovanović.

image

Ponuda NDS za formiranje vlasti u Budvi

- BUDVA NAš GRAD

On je kazao da ponekad moramo da žrtvujemo svoj ego jer „naš najviši cilj političkog pravca treba da bude radosno davanje i predavanje sebe drugome”.

Јovanović Mikiјelju: Niјe vriјeme za igre iz vrtića

On se zahvalio svim medijima koji su prenijeli istinita dešavanja sa sastanka i provjerili informacije prije nego su uputili građane u iste. Takođe se zahvalio i Upravi policije na osjećaju sigurnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. avgust 2024 01:51