Nikola Jovanović / - FOTO: APLUS TV/PORTAL
09/07/2024 u 21:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Jovanović: Pozvaćemo NSD i DPS na razgovore

Nosilac liste "Budva naš grad" Nikola Jovanović rekao je na TV Vijesti da će u narednom periodu, s obzirom da nisu obavili razgovore sa određenim dijelom političkih činilaca koji su učestvovali na izborima, pozvati i njih da obave političke konsultacije.

- S obzirom da smo u protekloj nedjelji najavili da ovu nedjelju počinjemo sa nekim neočekivanim stavom, ovom prilikom želim da saopštim ekskluzivu, a to je da ćemo u tim razgovorima pozvati i političke činioce sa kojima smo rekli da nećemo konstituisati vlast, a to su Nova srpska demokratija (NSD), Demokratska partija socijalista (DPS), ali i drugi politički činioci, čak i oni koji nisu prešli cenzus, jer svi koji su učestvovali u izborima imaju šta da ponude i da daju viđenje kako vlast treba da se konstituiše, rekao je Jovanović.

On je kazao da će nosilac liste "Za budućnost Budve" Mladen Mikijelj (NSD) imati prednost.

Na konstataciju voditeljke da pozivaju "ljute neprijatelje" iz predizborne kampanje da pregovaraju o formiranju nove vlasti, Jovanović je rekao "tako je".

Rekao je da će i DPS pozvati na razgovore jer je za njih glasao respektabilan broj građana, osvojili su sedam mandata, tri više nego NSD, i da žele da čuju njihov stav i razmišljanje.

Jovanović: Pozitivni razgovori sa Demokratama, URA, SDP-om i Evropom sad

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

07. septembar 2024 04:29