Predrag Kalezić / - A+ PORTAL
17/08/2024 u 12:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kalezić: Krvavac vodi PES po svojoj mjeri, Milatović i Abazović da se udruže

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović i lider GP URA Dritan Abazović treba da se udruže i da naprave najodgovorniju alternativu koja će građanima objasniti u kom pravcu treba da se kreće crnogorska politička scena, ocijenio je predsjednik Društva za istraživanje politike Predrag Kalezić.

- Milatović ima vanserijske političke mogućnosti i manevarski prostor. Zato on i Abazović treba da se udruže, a i sada su već u partnerskom odnosu - smatra Kalezić.

Kalezić je tokom gostovanja na Aplus televiziji kazao da državu vode diletanti i ljudi koji nemaju dovoljno političkog znanja.

- Nisu svjesni da država može biti ranjena u zdravu nogu - ukazao je on.

Prema njegovim riječima, raspad Evropa sad je bio ključni momenat u politici, a i izlasak Milatovića iz pokreta kad je isti bio najjači.

- Opravdani su razlozi zbog kojih je Milatović izašao iz pokreta. Branko Krvavac i Spajić vode pokret po svojim željama i mjerama, a Andrija Mandić ih pokriva-  smatra Kalezić.

Kalezić takođe tvrdi da nije principijelan način na koji je Bošnjačka stranka uvedena u Vladu.

- Krvavac je upravo otimao od svojih resora da bi zadovoljio ostale narasle političke apetite. Oduzeli su resor Filipu Ivanoviću, koji je jako cijenjen, izmislili mu mjesto potpredsjednika Vlade, a zatim njegov resor dali BS - zaključio je on.

Crnogorski predsјednik i premiјer "dva su sveta različita"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 00:06