Milan Knežević / - G. BOJANIć
28/03/2024 u 14:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Knežević: Ako sam saradnik stranih službi, neka me odmah uhapse

Lider DNP-a Milan Kneževic pozvao je danas tužilaštvo da ispita navode M portala u kojima se tvrdi da je on identifikovani pripadnik stranih službi.

Knežević je na koferenciji za novinare podsjetio da je tužio M portal i glavnu urednicu Danicu Nikolić.

- Ona tvrdi da sporni tekst nije pisala ona već da su joj podaci, koji su tajni, dostavljeni iz ANB-a - kazao je Knežević.

Pozvao je Tužilastvo da reaguje.

- Ako sam ja saradnik stranih službi onda država treba odmah da me uhapsi, da mi skine imunitet i reaguje u skladu sa zakonom. Ako nisam, a ja to tvrdim, onda predmet treba da preuzme Više tužilastvo - rekao je on.

M portal, kako je istakao, tvrdi da su podaci dostavljani iz ANB istiniti.

Knežević je rekao da za M portal pisu agenti ANB-a, kršeći zakon.

- Očekujem da reaguje tužilastvo i da se oglasi SDT i pojasni da li je imao kontakte sa agentima koji su očigledno dopisnici M portala - rekao je Knežević i dodao da ga i dalje prate i prisluškuju, ističući da je u prethodnom periodu bilo mnogo zloupotreba u radu tajne službe.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 16:27