/ ANDRIJA MANDIC I MILAN KNEZEVIC - LAZAR RUZIC
01/08/2021 u 15:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Кнежевић: Једини гријех Булатовића је то што је био Андријин адовокат

Неким другим кандидатима грађење каријере за вријеме Ђукановића и Марковића донијело је по “пет бамбија“ и ваучер за све будуће тужилачке семинаре од Милочера до Копаоника,казао је Кнежевић

Оно што свакако нећемо прихватити јесте да нам Демократе њихове предлоге представе као наше и још нас оптуже за политизацију у случају Николе Булатовића, казао је један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић.

Како је објављено на Фејсбук страници Демократског фронта Кнежевић је казао и да је изгледа једини гријех Николе Булатовића то што је био адвокат Андрије Мандића у монтираном судском процесу познатом као државни удар.

–  Неким другим кандидатима грађење каријере за вријеме Ђукановића и Марковића донијело је по “пет бамбија“ и ваучер за све будуће тужилачке семинаре од Милочера до Копаоника – казао је је један од лидера Демократског фронта.

Још нећу да вјерујем да би Никола Булатовић био прихватљив за Демократе да смо Андрија Мандић и ја завршили у затвору, јер би се изгледа једино тако по њиховим мјерилима доказао да је нестраначки кандидат, закључио је Кнежевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

22. septembar 2021 05:55