foto: Skrinšot / - PC
08/12/2021 u 19:22 h
Ana GajevićAna Gajević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Кнежевић: Парламентарна већина као Далила и Дејан из "Задруге"

Додао је и да пети пут покрет УРА (Далила) вара Дејана са Душком Марковићем и ДПС-ом

Посланик Демократског фронта Милан Кнежевић у парламенту пренио је мишљење његовог комшије који је упоредио  парламентарну већину са Задругом.

 - Пошто су покрету УРА уста пуна ЕУ стандарда, и ријалити програми су тековина ЕУ и европских стандарда. Тако један мој комшија који се разумије у политику каже да Скупштина подсјећа на пету Задругу. Он је направио улоге и казао ко је шта у овој већини или мањини. Ја ћу приближити грађанима који су за ЕУ и преузели европске стандарде и гледају "Задругу". У Задрузи постоје Дејан и Далила, брачни пар. Метафорички речено, ми из ДФ-а Демократа, СНП-а и осталих представљамо Дејана, а три посланика УРА Далилу. Ушли су као муж и жена заклети на вјерност и вјечност у Задругу, али чим су ушли, Далила је преварила Дејана и то са Душком Марковићем, не са њим него са Филипом неким у лику Марковића. Не што га је преварила једном, него више пута - навео је Кнежевић.

Додао је и да пети пут покрет УРА вара Дејана са Душком Марковићем и ДПС-ом.

 - Госпођа Далила је одлучила да се разведе од Дејана. и Дејан тражи развод да упале свјетло да знају ко је с ким. Господине Конатаре ви очекујете од нас да имате право  на сопствено мишљење. То није спорно, али ви сте то право искористили правећи коалицију са и брак са Дејаном тј. коалицијом ДФ-а, Демократа, СНП и осталих. Вама се свидјело како то ради  Душко Марковић тј. Филип, како шармира ДПС, одлучили сте да пређете на њихову страну кривећи Дејана, оптужујући нас да смо ми криви за све ово - навео је Кнежевић.

Навео је и да је Влада изабрана захваљујући СПЦ и митрополиту Амфилохију, и да је раније казао Дритану Абазовићу да умјесто Бајрама треба да слави Аранђеловдан, крсно име митрополита.

Оптужио је УРА да су изашли из лабараторије Дарка Пајовића.

Посланик УРА Милош Конатар му је тражио књигу поезије јер је чуо да је добра и очекује књигу са посветом. На крају расправе Кнежевић му је обећао нови роман "Обала несанице".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 00:28