Кнежевић / Фото: Јутјуб
23/07/2021 u 14:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кнежевић: Протести крећу за два мјесеца, Кривокапић нам је лопту попео на таван

Ако премијер настави са оваквом искључивом политиком, планирамо окупљања у септембру, најавио је један од лидера ДФ-а

Уколико премијер Здравко Kривокапић настави са искључивом политиком, игноришући чињеницу да је 27 посланика за нову Владу и новог премијера, ДФ ће организовати протесте у септембру, саопштио је данас један од лидера ДФ-а Милан Кнежевић. 

Он је на сједници Одбора, казао да тренутну ситуацију упоредио са фудбалском утакмицо, наводећи да је Кривокапић лопту понио лопту кући и попео је на таван.

- То ми у Зети кажемо однио је на петар. Ми смо му послали поруку да, уколико нешто не промјени, да ћемо са народом који га је изабрао, тражити од њега и поћи да врати ту лопту са петра, или да је ми скинемо. У фигуративном смислу. Не мислим да му идемо директно на кућу, али мислим да, вјероватно у септембру организујемо протесте против оваквог једног поимања демократије и доживљаја свега онога што је на спољном и унутрашњем плану рализовано, то јест, боље рећи није реализовано- казао је Kнежевић.

Он је питао стога в.д. директора Управе полиције Зорана Брђанина на сједници упитао како ће полиција реаговати и како ће се пооставити у случају протеста. 

- Како ће се полиција понашати кад ДФ са народом крене да враћа лопту са петра?- упитао је Кнежевић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 12:09