/ фото: Срђан Бољевић
14/06/2021 u 11:05 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Кнежевић: Вјерујем да ће Ибрахимовић успјешно предводити БС

Лидер ДНП-а подржава став Ибрахимовића и са јучерашњег Четвртог конгреса БС-а да “без стабилне Бошњачке странке нема ни стабилне Црне Горе”

Предсједник ДНП ЦГ Милан Кнежевић упућује најсрдачније честитке Ервину Ибрахимовићу поводом избора за новог предсједника Бошњачке странке, увјерен да је бошњачки национални корпус у Ибрахимовићу добио истинског лидера. 

- Вјерујем да ће Ибрахимовић успјешно предводити БС водећи рачуна о континуитету става да је Црна Гора заједничка кућа њених грађана свих вјера и нација на добробит наше земље на путу ка Европи, која прати демократске искораке свих њених потенцијалних чланица- навео је Кнежевић.

Уз честитке Ибрахимовићу на избору за лидера Бошњачке странке, предсједник ДНП ЦГ нуди, како је навео, искрену руку сарадње, напомињући да су Ибрахимовића, у доброј намјери, поводом договора о националном помирењу, већ позивали на дијалог Андрија Мандић и Кнежевић.

Лидер ДНП-а подржава став Ибрахимовића и са јучерашњег Четвртог конгреса БС-а да “без стабилне Бошњачке странке нема ни стабилне Црне Горе”, и упућује честитке и новоизабраним члановима Главног одбора БС-а.

Izdvojeno

05. avgust 2021 08:50