Кнежевић / Фото: Ненад Мандић
15/07/2021 u 10:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кнежевић: Запослени у Вили Горица више не могу да гледају блискост Ђукановића и Бечића

Kривокапић се више пута срели са Ђукановићем него са представницима ДФ-а, тврди лидер ДНП-а

Један од лидера Деморкатског фронта и предсједник Демократске народне партије Милан Kнежевић сматра да је бојазан и тај страх да ће се на власт у Црној Гори вратити Мило Ђукановић само ирационална манипулација "часним и честитим бирачким тијелом оне већине која је 30. августа која је изгласала промјене".

- Ђукановић се није вратио у Никшићу, није се вратио у Херцег Новом и Мило Ђукановић се никад више у политичком смислу неће вратити. Овдје је проблем: зашто извршна власт није почела демонтажу овог система почев од Мила Ђукановића. Видите синоћ Ђукановића на прослави Дана државности. Он се понаша као да је у својим најбољим годинама, охрабрен тоталном конфузијом за коју није крив ДФ- казао је Kнежевић, гостујући у емисији на ТВ А1.

Он је истакао да су се премијер Здравко Kривокапић и предсједник Скупштине Алекса Бечић више пута срели са Ђукановићем него са представницима ДФ-а.

- Имали су неке састанке који су били у Вили Горица. Имамо информације од људи запослених у Вили да не могу да гледају те изливе блискости- тврди Кнежевић. 

Поновио је да ДФ остаје при ставу да је за избор нове владе и новог премијера, те да су остали модели њима неприхватљиви.

Поручио је и да на трећем састанку парламентарне већине који ће бити одржан 19. јула, очекује и предсједника ГП УРА Дритана Абазовића, те да би волио да чује који је његов став овим поводом.

- Иде договор, попис, чишћење бирачког списка, па идемо на изборе. Нек грађани Црне Горе одреде ко је био у праву- поручује Кнежевиоћ. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 22:19