Милан Кнежевић / - SRDJAN BOLJEVIC
15/07/2021 u 17:44 h
Портал ДанПортал Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кнежевић: Због напада на мене, тражићу дозволу за ношење оружја

Ако држава не осjећа потребу да стане у заштиту посланика и предсjедника Одбора за безбjедност и одбрану већ он мора сам да се брани, ниjе никакав проблем, поручио је Милан Кнежевић

Лидер Демократског фронта и ДНП-а, Милан Кнежевић наjавио jе у емисиjи, „У жижи” на телевизији А1, да ће наредних дана тражити дозволу за ношење оружjе. Кнежевић је поручио да ће то учинити да би се заштитио од насртаjа на њега, те да је љут, на директора АНБ-а Деjана Вукшића, јер ниjе урађена процjена његове безбjедности коjу jе затражио у марту.

– Jа као предсjедник Одбора за безбjедност и одбрану од марта не могу добиjем процjену безбjедности од АНБ и Деjана Вукшића, директора АНБ, коjи тренутно обнаша ту функциjу, по нама противуставно и противзаконито – истакао jе Кнежевић.

Он је у поменутој емисији истакао и да је било напада на њега.

– Па су ме тако напали рукометаши репрезентациjе Црне Горе у авиону, па затим неки представници кавачког клана на Теразиjама, па ме ево сада напао оваj Секулић. Jа ћу сљедећи пут морати да бирам много ефикасниjа средства одбране, и то сада саопштавам читавоj црногорскиj jавности – казао jе Кнежевић.

Он jе наjавио да ће следећих дана да затражи дозволу за ношење оружjа од директора полициjе и министра унутрашњих послова.

– Ако држава не осjећа потребу да стане у заштиту посланика и предсjедника Одбора за безбjедност и одбрану већ он мора сам да се брани, ниjе никакав проблем. Али jа сада jавно упозоравам и обjашњавам како ћу од сада реаговати у сличним ситуациjама – поручио jе Кнежевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 12:44