Џенан Колић / - DZENAN KOLIC
19/01/2022 u 21:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Колић: Не схватам потезе дијела партија на власти, грађани покушај издаје неће опростити

Он је поручио да се не играју са народом, и упитао ко је понудио 21 милион.

У низу изјава, поткријепљених разним оправдањима и лажима, покушавам да схватим овакве потезе дијела партија на власти и никако не успијевам. Овај народ се пробудио 30. августа и сигуран сам да ће казнити свако поигравање његовим повјерењем, поручио је функционар Демократа Џенан Колић.

 - Поштеније је било да сте од самог почетка ваше дјеловање усмјерили у супротном правцу од правца дјеловања ове Владе, без икаквог изигравања силе, приказивања ауторитеа, вјештачког јуначења, него што сте завлачили народ све ове дане. И опет умјесто политички и људски поштеног и принципијелног дјеловања, бирате да се сакријете иза ДПС-а.Како тада, тако данас: све сте лагали, да би продали грађане Црне Горе - навео је Колић у реаговању након саопштења функционера УРА Филипа Аџића који је упитао Бечића да ли је за Црну Гору у ЕУ.

Колић је поручио да се не играју са народом, и упитао ко је понудио 21 милион.

 - Замислите парадокс када нам о ЕУ и европским вриједностима причају они који са најгорим вирусом деведесетих, са најгорим националшовинистима, са носиоцима организованог криминала и корупције, планирају да сруше Владу Црне Горе ! Не иде то тако! Не играјте се са народом! И није вам баш генијалан план. Да ДПС-овце хапсите заједно са ДПС-овцима, и очекујете да вам то иоле нормалан човјек повјерује!?   Ко вам је понудио 21 милион еура? Не одговористе на хиљаду пута постављено питање ко је нудио и за шта вам је тај новац понуђен упитао је функционер Демократа.

Како је поручио,  Европа је управо оне са којима ви данас хоћете у ЕУ називала хибридним режимом чије су одлике организовани криминал, ендемска корупција и опште демократско назадовање.

 - Али, заиста не можемо рећи да нас чуде овакви напади и изговори јер су истовјетни онима које је користио ваш ментор и оснивач, а сада и узор Дарко Пајовић. И он је тврдио да брани европски пут и Црну Гору од грађана Црне Горе. Данас све покушавате учинити да прикријете да идете истим путем и за интерес истог наредбодавца, али за ово што радите данас грађани имају само један назив: издаја. И тачка. Да је свака ријеч Алексе Бечића погодила право у центар доказују нам реакције, реакције народа, издатог народа али оног слободног и пробуђеног још 30 ог августа, који сигуран сам да ово неће опростити - нагласио је Колић.

Нагласио је ће превару и издај спријечити и овог пута јер одбрана грађана и државе Црне Горе од ревитализације мафијаша, од политике криминалних кланова, од корупције и пљачке, одбрана демократије која почива на вољи грађана  јесу једини европски пут и једине праве европске вриједности.  

 - Ваш избор није увођење Црне Горе у ЕУ већ предаја Црне Горе у руке мафији. А то је, ма шта ви планирали, једино начин да се политички самоелиминишете јер вам грађани покушај издаје државе неће опростити. Наравно, све су прилике да ово радите и са онима који ових дана ћуте или праве невјешти. Различите су улоге у овој игранци, издаји и превари, али о том потом - закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 12:16