/ MOMO KOPRIVICA
02/03/2023 u 13:42 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Koprivica: Nekoliko kapi farbe ne može uprljati Bečićevu ljudsku i profesionalnu čistinu

Ističe da niti predsjedničkog kandidata Bečića, niti njega neće zastrašiti kockarska mafija u Crnoj Gori ili van nje

Potpredsjednik i poslanik Demokrata, Momo Koprivica, saopštio je da kao što je već obaviještena javnost, kancelarija Opštinskog odbora Demokrata Nikšić jutros je osvanula demolirana. Polomljeni prozori, stakla i drugi inventor, kako tvrdi, jasna je poruka naručilaca ovako jadnog čina.

Prostorije Demokrata na meti vandala: Koprivica izrevoltirao kockarsku mafiju

- Termin ovakvog nedjela je simptomatičan i znakovit. Zapravo, on otkriva i motiv i naručioca. I to bez ikakve dileme. Nalogodavac je kockarska mafija kojoj smo zadali snažan udarac usvajanjem mog amandmana na Predlog zakona o sprečavanju nelegalnog poslovanja, a kojim je propisana zabrana terminala za klađenje i kocku u ugostiteljskim objektima- istakao je Koprivica.

Poručuje: "Ljudi iz podzemlja koji su se do guše uprljali misle da će sa malo farbe i sa par razbijenih stakala spriječiti ono što je neminovno – da im je, ako se Demokrate budu pitale, odzvonilo u Crnoj Gori".

- Da ne govorim o sebi, jer kažu da nije pristojno, ali čovjeku kao što je Aleksa Bečić ne može nekoliko kapi farbe uprljati i ljudsku i profesionalnu čistinu koju su oni davno izgubili, ako su je ikad i imali. Neće nas izjednačiti, jer nismo isti i nikad nismo bili isti. A oni neka nastave da se fotografišu sa svojim predsjedničkim kandidatom. Uskoro ćemo samo to i moći – da se slikaju zajedno sa njim- kazao je on.

Ističe da niti predsjedničkog kandidata Bečića, niti njega neće zastrašiti kockarska mafija u Crnoj Gori ili van nje.

- Jer je borba protiv kockarske mafije borba za čast Crne Gore, a za časnu Crnu Goru smo spremni da snosimo bilo kakve posljedice. Zato poručujem mafiji koja je krenula na nas da spremamo cijeli set anti-mafija zakona, sa kojima ćemo ubrzo upoznati javnost- naveo je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:08