Марко Ковачеви / -Марко Ковачевић
07/12/2021 u 13:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ковачевић: ДФ неће рушити Владу са ДПС-ом

Истакао је да постоји још времена да премијер да понуду и да уложи свој ауторитет, и да предлог који ће разријешити тренутну ситуацију

Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић поручио је, током гостовања на РТЦГ, да Демократски фронт неће рушиути Владу са Демократском партијом социјалиста.

 - Ми се тиме нећемо бавити али желимо да се ситауција позитивно разријеши. Постоји и могућност да се у оквиру нову параментарне већине направи договор о новој Влади која би функционисала и која би сигурно била функциоланија од тренутне - додао је Ковачевић.

Истакао је да постоји још времена да премијер да понуду и да уложи свој ауторитет, и да предлог који ће разријешити тренутну ситуацију.

 - Мислим да би та иницијатива требала да потекне од самог премијера и да он понуди рекоснтрукцију владе која би одражавала изборну вољу. Мислим да постоји још времена да премијер да понуду и да уложи свој ауторитет, и да предлог који ће разријешити тренутну ситуацију. Када покривате тако одговорну позицију имате и одговорност за то и обавезу да и ви ту ситуацију разријешите. Не видим да се премијер труди, мого више то чини парламентарна већина али мислим да би то донијело нову стабилност како би се могло радити нормално до краја мандата - казао је Ковачевић у емисији Линк на Радију Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 11:14