Перовић / Фото: С.Бољевић
27/06/2021 u 17:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапићев кабинет: Надамо се да напад на оца Гојка није реализација Ђукановићевих пријетњи

Умјесто да коначно нешто корисно урадите за овај народ, ви и даље једете буџетски новац, поручили из кабинета Радовићу

Желимо да вјерујемо да напад на оца Гојка Перовића и његовог сина данас на Цетињу није реализација јучерашње пријетње лидера ДПС-а Мила Ђукановића, поручили су данас из Kабинета предсједника Владе Здравка Kривокапића.

Подсјетимо, данас је на Цетињу  испред Влашке цркве дошло до инцидента гдје је вербално нападнут свештеник Никола Поповић са Његуша. 

Инцидент испред цркве: Цетињанин напао свештеника, отац Гојко и његов син смиривали ситуацију

Перовић је Порталу Дана рекао да је Цетињанин који је напао Поповића већ од раније познат по нападима. 

Они су реаговали на ново саопштење шефа Kабинета предсједника државе Миодрага Радовића, наводе да је "мотивациони говор Ђукановића пред странком у осипању о рушењу Владе Црне Горе, из мрака на свјетлост избацио све који би жељели да се то деси".

- Kабинет предсједника, у недостатку било каквог корисног посла по Црној Гори, већ други дан води јалове полемике у медијима о рушењу Владе. Ако сте кадри и ако вам не фали руку нико вас не зауставља да то урадите демократслим путем. Свакако, нисте једини који Влади шаљу готово идентичне поруке, и не предузимају ништа. Умјесто да коначно нешто корисно урадите за овај народ, ви и даље једете буџетски новац исписујући поњаве бесмислица којима се још само ваш партијски шеф радује- поручено је из кабинета премијера. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 14:52