/ Фото: Гов.ме
29/05/2021 u 11:44 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић: Најавио сам да се припрема афера против мене, али неће вам то проћи

Темељни уговор ће бити потписан, онако како доликује, поручио је премијер

Премијер Здравко Kривокапић тврди да је јавности наговијестио да се, како тврди, против њега припрема афера и то неколико сати пред његов одлазак у Београд, гдје се састао са поглаваром Српске православне цркве патријархом Порфиријем.

Кривокапић је на свом Твитер налогу поставио видео снимак са премијерског сата гдје се расправљао са једним од лидера ДФ-а Миланом Кнежевићем.

Кривокапић је тада рекао "да се зна зашто су они ту аферу направили".

- Ја треба да будем издајник и државе и народа и цркве. Неће вам то проћи- поручио је на премијерском сату Кривокапић.

Он је данас на Твитер налогу написао да ће и сада поновити исту реченицу.

- Темељни уговор ће бити потписан уз народ Црне Горе који се за њега изборио. Онако како то и доликује - поручио је Kривокапић на Твитеру.

Подсјетимо, дијалог на премијерском сату Кнежевића и Кривокапића, након постављеног питања у вези контроверзног Стевана Симијановића, био је на ивици инцидента. Кнежевић је критиковао Кривокапића због његових изјава, а у једном тренутку је рекао да је садашњи премијер на једном дружењу узвикивао "смрт Америци".

Кривокапић је казао да то није тачно, а Кнежевић је, након интеревенције предсједавајућег Алексе Бечића, понудио паузу "да се попије по једна".

Кривокапић је након тога пошао у Београд, гдје је како је саопштено, понудио патријарху Порфирију да се потписивање Темељног уговора са СПЦ одложи до 30. октобра, што је наишло на осуду дијела јавности.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 09:04