Вукшић и Кривокапић  / Фото: ТВЦГ
11/06/2021 u 10:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић: Нисам неодговоран премијер, али нисам ни на тастер

Не могу да скачем на сваку причу "рекла- казала", каже премијер

Као премијер не могу да будем толико неодговоран и да на сваку причу "рекла - казала" скачем, казао је данас премијер Здравко Кривокапић, пошто се појавио на сједници Одбора за безбједност гдје је требало расправља о именовању в.д. директора Агенције за националну безбједност Дејана Вукшића.

На питање зашто се није појавио на претходној сједници Одбора за безбједност, на којој је било планирано његово контролно саслушање у вези шверца цигарета, Kривокапић је новинарима, саопштио да је у допису Одбору указао на правне прописе и оне који су политички.

Одбор за безбједност не засиједа о Вукшићу, посланици ДФ-а не присуствују сједници

- У то вријеме сам имао одбор за једну можда најзначајнију прославу која се дешава ове године у Црној Гори, а то је 50 година од оснивања ЦАНУ-а. Нити ме је ко питао за вријеме, нити је ко договарао са мном било шта. Они мисле да сам ја оно на тастеру, кликну ме - дођем, и требају да ми суде за нешто што никада у животу не би помислио, а не учинио - саопштио је Kривокапић новинарима.

Подсјетимо, предсједник Скупштине Алекса Бечић заказао је за данас сједницу Одбора за безбједност и одбрану са једном тачком дневног реда - предлогом за именовање директора Агенције за националну безбједност.

На сједницу су дошли посланици Демократа Драган Kраповић и Борис Богдановић, УРА-е Милош Kонатар и СНП-а Драган Ивановић.

Сједница није одржана јер нијесу дошли посланици Демократског фронта, на челу са предсједником Одбора Миланом Kнежевићем.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 15:18