Фото: Беране онлајн / -Фото: Беране онлајн
26/02/2022 u 14:21 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Кривокапић у Беранама: Влада је била сама против свих, издају не заборављамо

Подршку покрету дали су и "Не дамо Никшић", "Нови побјеђује" и "Не дамо Мојковац"

Премијер Здравко Кривокапић поручио је данас на скупу поводом оснивања покрета "Беране сад" да је Влада била сама против свих, али да издају не могу заборавити.

На скупу у Беранама су и министри финансија и економског развоја Милојко Спајић и Јаков Милатовић.

Кривокапић је казао да снага и енергија овог покрета враћа наду. 

- Заборавимо и опростимо, свако има право да погријеши, издаја се не заборавља, она се памти историјски. Влада је била сама против свих, али смо успјели да побиједимо а та побједа креће из Берана - поручио је он. 

Истакао је да је вријеме куповине гласова прошло. 

- Слободан човјек бира најбоље да би свима нама било добро. Овај народ воли демократију, а то што су нас завадили на националној основи је био начин да се Црном Гором влада подјелама - додао је Кривокапић. 

Подршку покрету дали су и "Не дамо Никшић", "Нови побјеђује" и "Не дамо Мојковац", а Кривокапић је дошао у пратњи своје супруге. 

image
-Фото: Фејсбук

Предсједник покрета "Беране сад" Младен Премовић казао је да је покрет релативно неспреман ушли у овај процес, али да никако неће правити коалиције са ДПС-ом и њиховим сателитима. 

- Уз Божју помоћ узели смо одговорност у своје руке, а ви сте нам потребни да нам дате подршку. Увијек ћемо ваше интересе и ставове стављати испред личних. Нећемо лијечити своје комплексе, него ћемо градити боље Беране- поручио је он. 

Навео је да су у покрету "Не дамо Беране" добродошли људи свих вјера и нација. 

- Круже приче ових дана да сам прелетач. Јесам прелатач, али сам дао подршку обичним трговцима. Мало им је било 20 година, па сад хоће још подршке. Хвата их паника од нас, али ми нећемо да вршимо притисак. Био сам издајица кад сам тражио протесте, кад сам изнио свој став нисам им ваљао. Онаква издаја се не памти у парламентаризму Црне Горе- казао је Премовић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 23:55