Sa sastanka / - GOV.ME
13/09/2021 u 15:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић са парламентарном већином: Нико није јачи од државе, одредбе правног система морају важити за све

На састанку је констатовано да имају јединствен став о неопходности смиривања актуелне политичке ситуације уз поштовање Устава и закона Црне Горе

Предсједник Владе Здравко Кривокапић састао се с представницима парламентарне већине како би разговарали о актуелним дешавањима у земљи.

На састанку је констатовано да имају јединствен став о неопходности смиривања актуелне политичке ситуације уз поштовање Устава и закона Црне Горе. Са састанка је послата јединствена порука да нико није јачи од државе и да одредбе правног система морају важити за све без изузетка.

У заједничком саопштењу премијера и представника парламентарне већине, истиче се да "ко није спреман да истраје на том путу није ни достојан повјерења које су нам дали грађани 30. августа 2020. године".

Састанку су поред премијера Кривокапића, присуствовали Славен Радуновић из ДФ-а, Момо Копривица из Демократске Црне Горе, Милош Конатар из ГП УРА, Бранко Радуловић из ПЗП-а, Драган Ивановић из СНП-а, Максим Вучинић из Радничке партије, Горан Даниловић из Уједињене Црне Горе и Срђан Павићевић из ЦИВИС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 20:47