/ Лаличић - фото: Срђан Бољевић
01/07/2021 u 19:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лаличић: Краповићу се више свиђа небезбједно вашариште, без мобилијара, чувара и спасилаца

Зар није управо он као грађанин и власник парцеле у удаљеном селу изнад Будве преко ноћи постао потенцијални инвеститор на атрактивном земљишту, казала је она

Посланица Демократске партије социјалиста Јованка Лаличић питала је потпредсједника Демократа Драгана Краповића смије ли овог љета да промовише по плажама, симболе ватерполо репрезентације Србије, поносно као некада.

- Пошто су популизам и демагогија главна два стуба политике партије којој припада, онда је и логично да се Краповићу више свиђа небезбједно вашариште, без мобилијара, чувара и спасилаца, него уређена плажа која је била бисер црногорске обале, чије су слике обилазиле свијет и привлачиле туристе за које би се отимала свака држава- истиче Лаличић, пише РТЦГ портал.

Вјерујемо, наводи Лаличић, да Краповић није ни прочитао саопштење које су му написали.

- Јер кад већ ламентира о томе што су, како рече, претходне Владе бринуле о инвеститорима на штету грађана, морамо га подсјетити макар на двије околности. Прва, зар није управо он као грађанин и власник парцеле у удаљеном селу изнад Будве преко ноћи постао потенцијални инвеститор на атрактивном земљишту у првој линији на морској обали у Бечићима? Друго, да ли је захваљујући једном од тих њему данас тако мрских инвеститора, управо он постао власник локације за бизнис туристичких подморница?- питала је Лаличић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:51