/ ДФ ЛИДЕРИ
23/02/2022 u 14:04 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Мандић: Сјутра блокирамо 17 саобраћајница, имамо одговор на све

Та опомена је важна за све, након те опомене чућете сјутра вече шта ћемо даље да радимо, нагласио је Мандић

Лидери Демократског Фронта одржавају конференцију за медије, у холу Суштине Црне Горе. У четвртак ДФ креће са масовним протестима.

- Обавјештавамо јавност да протест почиње сјутра у 18.30 часова. Блокираћемо 17 саобраћајница, изван градских језгара, наши активисти ће блокирати и послати поруку да не пристајемо на издају и превару и тражимо рјешење да парламентарна већина пронађе формулу да се не изда воља грађана - казао је Андрија Мандић.

Како је рекао, добили су информације које су веома лоше примљене - да је СНП делегирала преговараче за конституисање мањинске владе коју би подржао ДПС. Поручу да са Демократском партијом социјалиста неће правити планове.

- УРИ је свеједно да ли је са нама или ДПС-ом, упућујемо им опомену да изласком на улице ми не пристајемо на то и борићемо се против прекрајања изборне воље... Рачунамо на 10.000 људи. Наша акција почиње сјутра вече, имаћемо одговор на све и план и нећемо дозволити да влада Здравка Кривокапића или мањинска Дритана Абазовића припрема изборе. Сјутра почиње блокада на путним правцима и магистралама- истакао је Мандић.

Поручио је да је то акција опомене, само једна опомена.

- Та опомена је важна за све, након те опомене чућете сјутра вече на пунктовима на Златици и у Зети шта ћемо даље да радимо, нисам случајно рекао да ДФ има одговоре за све, рачунамо на институционална и ванинституционална средства борбе- нагласио је Мандић.

Казао је и да Страхиња Булајић, предсједавајући скупштином, неће заказати сједницу Скупштине Црне Горе 1. марта.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:52