Либерална партија / - фото: ЛП лого
30/06/2021 u 17:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЛП: Однос према Вуксановић Станковић политички реваншизам и однос према ЦГ

Уколико има jош и мало дигнитета и државничког поноса, премиjер и Влада ће осудити овакво понашање и тражити хитну реакциjу и образложење власти у Србиjи поводом овог случаjа. истичу из ЛП

Привођење и малтретирање препознате посланице црногорске Скупштине и угледне професорице Универзитета, Драгиње Вуксановић Станковић, на аеродрому у Београду срамотно jе и грубо jе кршење и грађанске слободе и дипломатске културе и поштовања државе Црне Горе.

Основано сумњамо да jе овакво опхођење према посланици Вуксановић Станковић, коjа представља наjвишу институциjу државе и грађана Црне Горе, мотивисано искључиво политичким реваншизмом радикалних политика. Званични органи на аеродрому у Београду ниjесу дали никакво образложење за такво понашање, тим приjе што Вуксановић Станковић, као посланица, путуjе са дипломатским пасошем и има заштићен статус и олакшан пролаз.

– Очигледно jе да њени jасни и снажни политички ставови у одбрани грађанске Црне Горе и њеног суштинског, црногорског бића те борба за очување идентитета и имена Црне Горе и свих њених грађана, не приjаjу београдским властима jер руше њихове националистичке концепциjе сталних сукоба, агресиjе и мржње – истичу из Либералне партије.

Уколико има jош и мало дигнитета и државничког поноса, премиjер и Влада ће осудити овакво понашање и тражити хитну реакциjу и образложење власти у Србиjи поводом овог случаjа. У супротном ће и сами завршити са таквим, и горим, третманом из Београда, када се потроши вриjеме и потреба за њиховим услугама, а већ су осjетили мали дио те прљаве пропаганде коjа дjелуjе према Црноj Гори годинама, закључују из партије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 05:26