Кнежевић и Мандић / - Кнежевић и Мандић
14/06/2021 u 12:12 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мандић и Кнежевић путују у Русију

Они су најавили да ће, поред свих најављених сусрета одржати низ изузетно корисних састанака са представницима авио компанија, туроператера и бројних инвеститора, како би са своје стране предузели све на спашавању туристичке сезоне у Црној Гори, уз настојања да се заустави евидентни процес рецесије у којем се држава налази

Лидери Демократског фронта, Андрија Мандић и Милан Кнежевић, прихватии су позив из руске Државне думе и Комитета за међународну сарадњу да посјете Москву.

Они су најавили да ће, поред свих најављених сусрета одржати низ изузетно корисних састанака са представницима авио компанија, туроператера и бројних инвеститора, како би са своје стране предузели све на спашавању туристичке сезоне у Црној Гори, уз настојања да се заустави евидентни процес рецесије у којем се држава налази.

Мандић и Кнежевић су, како преноси портал Борба, позив из Москве добили од Државне думе Руске Федерације, из Комитета за међународну сарадњу, у којем је председниик, Леонид Слуцки.

Он је, наводи се, позвао Мандића и Кнежевића у посјету Руској Федерацији са циљем разматрања актуелних питања на нивоу обостране корисне сарадње две земље.

Слуцки је, додаје се, изразио очекивања да ће посета двојице лидера ДФ-а Москви и размена мишљења са посланицима Државне думе Русије представљати позитиван допринос развоју руско-црногорских односа

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:17