Andrija Mandić / - SKUPšTINA/ SCREENSHOT
24/06/2024 u 17:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mandić: Odbornici Za budućnost Berana da ispoštuju koalicioni sporazum ili vrate mandat

Predsjednik Skupštine i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić pozvao je sve odbornike iz redova koalicije "Za budućnost Berana" da ispoštuju koalicioni sporazum na kojem se zasniva vlast u tom gradu.

Mandić ih je pozvao i da  u Skupštini Opštine izglasaju Vuka Todorovića na njeno čelo, kao i Damjana Ćulafića na mjesto čelnika grada.

Bečić: Koalicioni partneri u Beranama da ispoštuju datu riječ

- Želim da pozovem sve odbornike iz redova koaliciјe Za budućnost Berana da ispoštuјu koalicioni sporazum na koјem se zasniva vlast u tom gradu, te da u Skupštini Opštine izglasaјu Vuka Todorovića na njeno čelo, kao i Damјana Ćulafića na mјesto predsјednika Opštine. Dogovor i koalicioni sporazum koјi јe postignut nakon lokalnih izbora u tom gradu 2022. godine precizirao јe da će nakon dviјe godine doći do rotaciјe na tim ključnim mјestima. Ljudi koјi pripadaјu koaliciјi Za budućnost Berana su se okupili oko ideјa dostoјanstva, morala, časti i istine u politici i upravo zbog toga vјeruјem da će ispoštovati ono za šta su dali svoјu riјeč i potpis, upravo onako kako јe to učinjeno i u Budvi 2018. godine između tadašnjeg DF-a i Demokratske Crne Gore - naveo je Mandić na društvenoj mreži "X".

Dodaje da "ukoliko se, pak neko od odbornika ne slaže sa poštovanjem date riјeči, čestitiјe јe da mandat vrati svoјoј stranci, koaliciјi, odnosno građanima koјi su istu birali, umјesto da usliјed sosptvenog neslaganja ruši ono za šta se svi ostali zalažu".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. jun 2024 19:09