Mandić sa predsjednikom Senata Maroka / - SKUPšTINA CRNE GORE
16/07/2024 u 14:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mandić sa predsjednikom Senata Maroka: Neophodno reaktivirati ugovore iz prošlosti

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić sastao se danas tokom zvanične posjete Kraljevini Maroko sa Enamom Majarom, predsjednikom Senata i tom prilikom istakao da je ova posjeta simbol posvećenosti naše zemlje i njenog parlamenta za jačanjem odnosa sa Marokom.

- Sagovornici su se saglasili da je neophodno reaktivirati ugovore koji su u prošlosti dogovoreni između naša dva parlamenta, a koji se tiču diplomatskih akademija i razmjena znanja između stručnih službi. Tokom sastanka, razgovarali su i o potencijalnim ekonomskim investicijama između dvije države, saopšteno je iz Skupštine.

Na samom kraju, Mandić je uputio i zvaničan poziv predsjedniku Senata da u narednom periodu dođe u zvaničnu posjetu Crnoj Gori, što bi bio svojevrsan pečat veoma dobrih obnovljenih odnosa.

Predsjednik Senata Kraljevine Maroko Majar je iskazao izuzetno zadovoljstvo posjetom predsjednika Mandića, rekavši tom prilikom da mu je veliko zadovoljstvo što ima priliku da bude dobar domaćin.

- Vaša uloga u Crnoj Gori, ali i regionu je prepoznata kao pomiriteljska i drago nam je što dijelimo te vrijednosti – zaključio je Majar.

Mandić sa ministrom industrije Maroka: Jačanje odnosa je zajednički interes

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:16