Душко Марковић / - гов
12/06/2021 u 11:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марковић: Овакво именовање првог човјека АНБ оставља трајну сумњу од које штету имају грађани

Према његовим ријечима, блокада рада скупштинских тијела је јасан сигнал и ка унутра и према вани да уставни и политички систем не функционише чак ни око круцијалних питања

Именовање директора Агенције за националну безбједност (АНБ) без мишљења Скупштине је нова компромитација Црне Горе у очима партнера и безбједносне заједнице, јер је обавезна скупштинска процедура међународни стандард, оцијенио је посланик Демократске партије социјалиста, Душко Марковић.

Он је казао да се правно насиље наставља, а сада је, како је навео, именовање директора обављено уз директну повреду Закона.

-Ни самом (Дејану) Вукшићу, бившем судији и адвокату, такав мандат не може бити темељ за успјешан рад- написао је Марковић на Твитеру јавља МИНА.

Према његовим ријечима, блокада рада скупштинских тијела је јасан сигнал и ка унутра и према вани да уставни и политички систем не функционише чак ни око круцијалних питања.

-Овакво именовање првог човјека АНБ оставља у очима партнера трајну сумњу од које директну штету имају грађани и Држава- закључио је Марковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 16:58