Jована Маровић / - УРА
31/03/2022 u 21:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Маровић: Техничка влада није боље рјешење од мањинске

Раздвојила бих мањиску подршку влади и коалицију са ДПС-ом, то су двије различите ствари. Мањинску владу посматрамо као један мост, као европску владу која ће нас извући из кризе, казала је Маровић

Јована Маровић из Грађанског покрета УРА казала је да задатак мањинске владе да извуче државу из кризе. Она сматра да техничка влада није боље рјешење од мањинске.

- За годину дана морамо да одблокирамо европске интеграције, не могу да се сложим да задатак за годину дана треба да буде припрема избора - нагласила је Маровић, преноси портал РТЦГ.

Она је истакла да ако другу годину за редом будемо имали негативан извјештак ЕК, биће тешко да се вратимо на европски пут.

Када је ријеч о изборима у Улцињу, она је казала да је подршка Ури и коалиционим партнерима порасла у односу на претходне изборе. Навела је да је природно очекивати да ће коалиција коај је освојила највише гласова дати предсједника Општине Улцињ.

Рекла је да са ДПС-ом неће правити локалну власт, док ће разговарати са свим осталим партијама.

- Раздвојила бих мањиску подршку влади и коалицију са ДПС-ом, то су двије различите ствари. Мањинску владу посматрамо као један мост, као европску владу која ће нас извући из кризе - казала је Маровић.

Такође је поручила да је УРА једина партија која спаја владавину права и заштиту животне средине и која се залаже са европски пут.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 14:46