Медојевић / -Фото: Н1
09/09/2021 u 14:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: Вељовића и Ђукановића треба ухапсити и процесуирати као терористе

Угрожен је уставни поредак, мир и безбједност, а Вллада кукавички посматра распад система, поручује лидер ПзП-а

Бившег шефа полиције Веселина Вељовића и предсједника Црне Горе Мила Ђукановића треба ухапсити и процесуирати као терористе, саопштио је данас један од лидера ДФ-а и предсједник ПзП-а Небојша Медојевић. 

Медојевић је казао да такође треба ухапсити бившег премијера Душка Марковића, бившег министра одбране Предрага Бошковића, бившег предсједника Црне Горе Филипа Вујановића и лидера СДП-а Рашка Kоњевића.

Истакао је да су тужилаштво, судови, полиција и АНБ "избушени са члановима Ђукановићеве мафије".

- Угрожен је уставни поредак, мир и безбједност. Влада кукавички посматра распад система, а УРА је прешла на страну мафије и ДПС-а. Једино мирно и демократско рјешење су избори на којима грађани треба да се опредијеле да ли су за демократију, помирење, правну државу, мир и стабилност, јаку државу или су за владавину мафије Ђукановића и његових нарко картела и терориста. Свако ко оклијева и мирно посматра како се држава распада и како Ђукановићева мафија преузима институције и дезавуише изборну вољу грађана, само је биједни саучесник у процесу дисолуције и  нестанка државе Црне Горе- навео је Медојевић. 

Према његовим ријечима, Демократски гронт је једина демократска антисистемска и патриотска снага која може спасити државу Црну Гору, обезбједити мир и уставни поредак, потући до ногу Ђукановићеву мафију, обезбједити  поштовање људских права и слобода, владавину права и слободу свим грађанима Црне Горе. 

- Нема повлачења. Нема предаје. Само сложно, само јако. Слобода или ништа- поручује Медојевић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 13:40