/ Фото: Иван Петровић Ипе
26/08/2021 u 13:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: Ниђе нисам чуо да премијер једне државе подноси пријаву тужилаштву

Кривокапић обрука државу, себе и Владу, тврди лидер ПзП-а

Након што је премијер Црне Горе Здравко Kривокапић поднио кривичну пријаву Специјалном државном тужилаштву против савјетника за безбједност црногорског предсједника Мила Ђукановића и бившег челника Управе полиције Веселина Вељовића због, како је наведено, кривичног дјела позивање на отпор, реаговао је један од лидера ДФ-а Небојша Медојевић.

Предсједник ПзП-а сматра да је незапамћен случај да премијер једне земље подноси кривичну пријаву јер на тај начин, како каже “брука себе и владу и државу”.

- Никад и ниђе нијесам чуо ни прочитао да премијер једне земље, подноси кривичну пријаву тужилаштву. Кривокапић брука и себе и Владу и државу. Премијер треба да позове министра полиције и да од њега тражи хитно хапшење свакога за кога постоји основ сумње да је извршио кривично дјело - поручио је Медојевић.

Он оцјењује да подношењем пријаве  покушава скренути пажња са неких од горућих тема.

- Осим, ако се Kриви није договорио са Милом да подижу тензије, како би се на крају Kривокапић и Бечић и Дритан “помирили” са Милом и заједно ушли у Владу “помирења, мира и стабилности”. “Помирење” је наша нација. Треба скренути пажњу јавности са шверца цигарета о везама врха безбједносних служби и наркокартела, повећања цијена хране, експлозији сиромаштва и корупције у Влади - оцјењује лидер ПзП-а.

Додао је да је премијер спрдња, али и Влада и држава.

-Kо је шверцовао 120 тона цигарета у јулу и оштетио државу за 11 милиона еура?- поново се пита Медојевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:21