/ Фото: Срђан Бољевић
29/06/2021 u 12:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић о хапшењу на Газиместану: Влада сарађује са албанским мафијашима

Kриви премијер, криви људи, крива држава, коментарише лидер ПзП-а

Влада Црне Горе мора одмах упутити протест Влади Kосова, који предаје амбасадор Црне Горе у Приштини захтијевајући моментални пријем у Kосова на нивоу минимално државног секретара, огласио се лидер Покрет за промјене (ПзП) Небојша Медојевић поводом случаја хапшења Подгоричанина Риста Јовановића јуче на Газиместану. 

Како је казао, државни секретар мора да врло оштрим речником тражи хитно ослобађање Јовановића који, по Медојевићевим тврдњама, није прекршио ниједан закон Kосова.

- Премијер Ваде мора одмах да тражи од НАТО-а интервенцију код Владе Kосова да се човјек пусти. Уколико Влада Kосова то не уради у разумном року ( три дана) повлачи се амбасадор Црне Горе на консултације. То је уобичајна процедура, гдје има државе и државника. Али Црна Гора није суверена држава, већ колонија. Наша Влада сарађује са албанским мафијашима са којима шверцује цигарете и наркотике. Сакривају се криминалци од међународних потјерница, дају се лажни пасоши, пере се новац од криминала...- тврди Медојевић. 

Такође је истакао да је Влада за 200 дана 200 пута јавно ухваћена у лажима.

- Тајно и пеотивзаконито се задуживали, плаћали, набаљали авионе, уговарали консултантске послове, склапали вишемилионск пeослове без тендера и конкуренције, направили лажни и нетачни будџет, лагали о дефициту, лагали о висини државног дуга, смјењивали Министра са опозицијом, игнорисали Скупштину, шверцовали цигарете, шверцовали шефа АНБ ( да би могли шверцовати унапријед споменуте цугарете), слагали пољопривредне проузвођаче, просвјетне раднике, адвокате….Само оставке никако да дају. Ни за живу главу. Браниће Kриви премијер своју фотељу свим средствима. Неће поклекнути при првом искушењу, каже. Образа без. Част и достојанство премијера је част и достојанство државе. На ниске смо гране пали. И као друштво и као држава. И као људи. Kриви премијер, криви људи, крива држава- закључује Медојевић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 03:10