Pres Medojevica oko sverca cigareta, Nebojsa Medojevic / - IVAN PETROVIC-IPE
23/09/2021 u 13:25 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: Спас за посрнулу банку Ацо Ђукановић тражи у Москви

Мило Ђукановић напада Русиjу да напада Црну Гору, а он дао наjвеће национално благо, гас и нафту, фирми „НОВОТЕК”, чиjи jе власник веома близак Путину, казао је Небојша Медојевић

Jасно jе зашто Ђукановићи не смиjу да дозволе, по сваку циjену, да jа будем представник ЕПЦГ у Борду директора Прве Банке, истакао је предсједник Покрета за промјене, Небојша Медојевић.

– Много знам, и мене не могу да препадну нити да купе. Много сам радио са инвестиционим банкама, међународним партнерима, познаjем како систем Ђукановића функционише. Мило Ђукановић напада Русиjу да напада Црну Гору, а он дао наjвеће национално благо, гас и нафту, фирми „НОВОТЕК”, чиjи jе власник веома близак Путину – истакао је Медојевић.

Медојевић је поручио да је, Ацо Ђукановић спас своjе посрнуле банке изгледа нашао у Москви и представник jедне моћне руске фирме биће нови члан Борда директора.

– Ђукановићи су се погубили. Мило иде у екстремни нацизам, а Ацо ка браћи Руским милиjардерима. Можда да се нађу у Женеви, на jезеру да се договоре куда даље. Британци и Амери више неће да имаjу ништа са балканском нарко-мафиjом и шверцерима цигарета. Међународне истраге се стежу око Ђукановића и њихових картела – закључује Медојевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 06:00