Медојевић / - Фото: Архива
07/09/2021 u 12:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Медојевић тврди: Протесте на Цетињу платио Сорош, одају га гуме и истурање жена

Протести организовани по моделу АНТИФЕ, а АНБ није добро испратио њихове активности, тврди лидер ПзП-а

Протесте на Цетињу на дан устоличења митрополита Јоаникија платио је амерички милијардер и либерални активиста Џорџ Сорош, тврди лидер Покрета за промјене (ПзП) Небојша Медојевић. 

Како је казао, протести су организовани по моделу АНТИФЕ, за коју каже да је терористичка љевичарска организација Глобалне дубоке државе.

- То је модел: гуме,молотовљеви коктели, аутономна радио веза, истурање жена, гас маске, сузавац, мараме преко лица, капуљаче и непознати организатори. Очигледно је да је ДПС преко својих веза у неокоминтерни и глобалистичким екстремним љевичарским круговима, ангажовао инструкторе АНТИФЕ. Истрага би морала ићи у том правцу кад је и набавка сузаваца, димних шок бомби и специјалне опреме коју су користили демонстранти, а која није из редовног арсенала наше полиције и војске. Познато је да глобални банкарски фасисти издашно финансираји ову терористицку организацију- истиче Медојевић. 

Један од лидера ДФ-а тврди и да АНБ није професионално одрадио свој посао и испратио активности АНТИФЕ у Црној Гори.

- Ради се о веома опасној екстремистичкој љевичарској организицији специјализованој за улицне герилске акције, насиље и терором по градовима. Добро су обучени, опремљени специјализованом оптемом и добро плаћени од стране Сороша и осталих глобалних банкара дубоке државе. АНБ је морао да правовремено региструје долазак инструктора АНТИФЕ, њихове везе са ДПС- ом контакте на терену, кампове за обуку и да сазна њихове планове око протеста на Цетињз. Очигледно је да је завјера дубоко захватила цитав безбједносни сектор и да ДПС и даље има своје људе на важним позицијама који опструирају акције безбједносних служби и владе и извршавају налоге Мила Ђукановића, Веселина Вељовића и осталих. Очигледно је да се ДПС опредијелио за екстремистичко дјеловање и да је за те потребе обучио и припремио једна мањи број људи. Јасно је да се ДПС суочио са губитком подршке бирача и да је прешао на есктремизам и тероризам. ДПС сада жели да до својих политичких циљева дође насиљем, што га сврстава у нелегалне и белегитимне политичке организације које, у складу са Уставом и законима, треба забранити. Глобални љевичарски тероризам је преко ДПС стигао и у Црну Гору- закључио је Медојевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 17:12