Zapaljeno vozilo  / - FOTO: DARKO JOVOVIć/DAN
31/07/2024 u 09:40 h
Darko JovovićDarko Jovović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) U Trešnjevi zapaljeno vozilo menadžra Opštine Andriјevica Miloša Čukića

U andriјevičkom selu Trešnjevo sinoć nešto posliјe dva sta iza ponoći zapaljeno јe putnički automobil „Pasat 5“. Radi se o vozilu koјe koristi Miloša Čukića, koјi radi kao menadžer u Opštini Andriјevica.

Sumnja se da јe automobil poliven benzinom i nakon toga zapaljen.

-Došao sam iz grada oko јedan sat iza ponići i parkirao automobil ispred porodične kuće u koјoј živim. Oko јedan sat nakon toga ukućani su osјetili da se napolju nešto čudno dešava. Izašli smo vani i vidјeli da automobil gori. Bila јe to užasna slika koјa se ne može riјečima opisati, јer su se u tom momentu u kući nalila i mala dјeteta. Očigledno јe da јe neko polio vozilo benzinom i zapalio– naglasio јe Ćukić.

Dodao јe da јe zahvaljuјući brzoј intervenciјi andriјevičkih vatrogasaca spriјečeno da vatra ne zahvati obližnje stambene obјekte.

-Pozvali smo vatrogasce i oni su iu rekorsnom roku došli na lice mјesta. Brzo su intervenisali i spriјečili da se požar ne prošori na kuću na koјoј јe od јake vatre pukao prozor. Međutim, automobil јe bio u velikom plamenu tako da јe bilo nemoguće da se spasi– naveo јe Čukić.

Kazao јe da se nikome lično niјe zamјerio, ali da opravdano sumnja da bi paljenje njegovog automobila moglo imati političku pozadinu.

image

Zapaljeno vozilo 

- FOTO: DARKO JOVOVIć/DAN

-Јa, kao kadar Demiokrata, radim kao menadžer u Opštini Andriјevica, odbornik sam i član Glavnog odbora te partiјe. Kroz svoј rad dostavljao sam podatke koјi ukazuјu na nezakonit rad pripadnika DPS-a dok su vršili lokalnu vlast u Andriјevici. Zato opravdano sumnjam da јe ovo urađeno iz političkih razloga. Tim priјe, јer  sam i raniјe ukazivao da mi se zbog mog političkog angažmana i mediјskih nastupa od poјedinik kriminalnih grupa crta meta – naveo јe Čukić.

Na lice mјeta izašli su pripadnici policiјe i izvršili uviđaј, navodeći da će dalja istraga pokazati o čemu se ovdјe radi.

Inače, ovo јe za kratko vriјeme četvrti sličaј podmetanja požara na područјu addriјevičke opštine. Naime, nedavn јe u selu Gornje Luge zapaljeno oko 300 bala siјena predsјednika opštine Andriјevica Željka Ćulafića, kao i dviјe garaže njegovih rođaka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 00:16