Mladen Mikijelj / - MEDIABIRO
17/07/2024 u 12:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mikijelj: Jovanović ne želi dogovor sa nama, priprema teren za DPS

Nosilac liste „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“, Mladen Mikijelj ističe da su se nakon izbora u tom gradu vodili istim principima koji su svima dobro poznati, a to je okupljanje svih političkih subjekata koji sebe vide na anti - DPS platformi.

kako kaže, nakon jučerašnje ponude jasno je da nosilac liste "Budva naš grad" Nikola Jovanović ne želi dogovor nego priprema teren da napravi vlast sa DPS-om.

Mikijelj ističe da žele da razgovorom prevaziđu probleme i odgovornom politikom sa tradicionalnim partnerima obezbijede političku stabilnost u Budvi.

- Za razliku od nas, Nikola Jovanović je od starta odbijao razgovor, sa željom da pronađe modalitet koji ne korespondira sa izbornom voljom građana Budve, a sa ciljem da postane predsjednik opštine Budva. Nakon što je shvatio da u svom naumu ne može uspjeti, javno saopštava da mijenja odluku i želi da razgovara sa nama. Ipak, nakon jučerašnje ponude, koja se pojavila u medijima i prije nego smo sjeli da razgovaramo, jasno nam je da Nikola Jovanović ne želi dogovor sa nama, nego priprema teren da napravi vlast sa DPS-om, ocijenio je Mikijelj.

Kralj: Manjinska vlast u Budvi ne dolazi u obzir

Dodaje da je sada više nego jasno, da je srušio vlast u Budvi sa DPS-om i izazvao vanredne izbore, jer je već tada napravljen dogovor koji želi da sprovede do kraja.

- Uvjereni smo da ima časnih ljudi koji pripadaju građanskoj listi Budva naš grad, koji neće prihvatiti bilo koju vrstu saradnje sa DPS-om i krenuti putem Stevana Džakovića, za razliku od Nikole Jovanovića, zaključuje Mikijelj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. septembar 2024 15:22