Mladen Mikijelj / - FOTO: ZBCG
24/04/2024 u 21:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mikijelj: Odbijamo razgovore sa DPS, SDP i "satelit listama" i ostali da se izjasne

Nosilac liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" na predstojećim lokalnim izborima Mladen Mikijelj kazao je da ta koalicija neće razgovarati o postizbornoj koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i kako je kazao "satelitskim listama" i pozvao sve stranke da se jasno izjasne po tom pitanju.

- Povodom želje Demokratske partije socijalista (DPS) da razgovara sa svima o mogućim postizbornim koalicijama, naša koalicija ‘Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad‘ želi jasno da stavi do znanja da neće učestvovati u razgovorima sa strankom koja je ostala nepromijenjena, ista kao dok je bila na vlasti. DPS je još uvijek ništa drugo do organizovana kriminalna grupa"-  kazao je Mikijelj.

On je kazao i da DPS ne može biti dio njihovog plana za budućnost Budve.

- DPS, stranka koja je decenijama vođena ličnim interesima, ne može biti dio našeg plana za budućnost Budve. Naše opredjeljenje je da preuzmemo javnu, odgovornu i zajedničku upravu, a saradnja sa strankom opterećenom skandalima i korupcijom bila bi povratak u ružnu prošlost za Budvu koju svi volimo - kazao je Mikijelj.

Pozvao je sve političke subjekte u Budvi da javno iznesu svoje stavove o potencijalnim koalicijama sa DPS-om.

- Građani Budve zaslužuju da znaju da li će njihovi glasovi biti iskorišćeni za saradnju sa onima koji su Budvu doveli do ivice propasti - kazao je Mikijelj.

Poručio je da je stav koalicije koju će predvoditi na predstojećim lokalnim izborima jasan da se samo kroz stabilnost, jedinstvo i iskrenost može osigurati da Budva krene naprijed, bez tereta prošlosti.

- Nećemo dozvoliti da se istorija zloupotrebe i korupcije ponovi. Stojimo čvrsto uz naše građane i pozivamo sve stranke da se pridruže ovoj borbi za pravedniju, sigurniju i prosperitetniju Budvu", kazao je Mikijelj i poručio: -Nećemo sarađivati sa onima čije su ruke vezane lancima prošlosti. Naša misija je jasna – ujediniti Budvu pod zastavom integriteta i transparentnosti.

DPS Budva: Savez koji predvodi Mikijelj koristi najprizemnija sredstva da bi došao do cilja

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 15:09