Милачић и Катнић
07/06/2021 u 18:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милачић: Дошла маца на вратанца; Катнић: Спустите глас

Он је питао Катнића и вршиоца дужности врховног државног тужиоца Ивицу Станковића како су и хоће ли још да хапсе

У Скупштини је дошло и до вербалног сукоба између посланика Праве Црне Горе Марка Милачића и специјалног државног тужиоца Миливоја Катнића.

Кнежевић поручио Катнићу: Узвратићемо сто пута бруталније, до сад смо му чували ђецу, он није наше фамилије

Милачић је на почетку обраћајући се Катнићу казао да је "дошла маца на вратанца". Он је питао Катнића и вршиоца дужности врховног државног тужиоца Ивицу Станковића како су и хоће ли још да хапсе.

На то је реаговао Катнић негодујући са мјеста и говорећи му да спусти глас, на шта је Милачић рекао да неће. Катнић је узвратио са "богами оћеш".

-Зашто сте нервозни господине Катнићу? Ви сте хапсили нашу дјецу, и дјецу Црне Горе, ви сте послали полицију да упадне у мој стан пред мојом дјецом и супругом, док сам ја био одсутан, а онда сте ме ухапсили на аеродрому због Фацебоок статуса. Хапсили сте и мог оца, мајку Милана Кнежевића, поштене људе, омладину... Кога ви нијесте процесуирали, Зоран Лазовић, Душко Марковић, Ана Коларевић, Ацо Ђукановић, Мило Ђукановић. У овој земљи цвјета организовани криминал. Ко је највећи кривац у једној земљи за организовани криминал? Ви господине Катнићу и ви господине Станковићу. Ви ћете одговарати за нападе на поштен народ. Борићу се до краја да ви завршите у затвору", каже Милачић.

Катнић му је одговорио да напада на њега и правду.

-Поменућу вам војводу Мирка, побиједиће ко више издржи. Што се тиче мајке Милана Кнежевића, изражавам посебно жаљење, не знам зашто се то десило, посебно сам био потрешен када сам видио те слике. Немојте ме жалит, крените на све, али ја тачно знам како сам се владао, то је било све у складу са законом. Немојте мислити да ако пређете границу да ће то бити добро ни по вас ни по мене. Ја вас молим да станете и размислите прије него што учините- одговорио је Катнић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 11:34